Facebook page

 

 

 

Next on Hrtlnd11. évad

Megjelenés: 2017. ősz

CBC - Canada 7:00 pm

 

 

Previously on Hrtlnd

 

'Greater Expectations'

S10E18

Teljes epizód feliratosan: ITT!

 

 

Last few episode


 

 

Who is She?Amber Marshall 1988. június 2-án született Londonban, Ontárió államban, mely Kanada középső részén található. Kiskora óta lovak között nevelkedett és már nagyon korán lovagolni is tudott. Emellett a másik dolog, amit szintén legalább annyira szeret, mint a lovakat, az a színészet. Feltűnt számos sorozatban (pl: Doc), de az igazi és áttörő sikert a Heartland hozta meg számára, mely a kanadai Albertában játszódik. Amy Fleming szerepében egy olyan lányt testesít meg, aki elhunyt édesanyja tehetségét örökölve segít a problémás lovakon, emellett pedig nagyon érzelmes és bátor egyéniség. Shawn Turnerrel kötött házassága után pedig a sorozathoz hasonlóan egy albertai farmon élik életüket rengeteg állattal körülvéve. 

 

 

 

Appearances

 

The 95th Royal Agricultural Winter Fair 

2017. november 3-12.
Toronto, Canada

 

 

 

Chat

 
About my page

 

Szerkesztő: Eszti

Téma: Amber Marshall

Indulás: 2014. 12. 24.

Design by: Eszti

Segítségért köszönet: LindaDesign

Tárhely: SoSugary

Elérhetőség: e-mail

 

Figyelem! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Amber Marshall-lal, sem családjával. Ez egy rajongói oldal, melynek célja, hogy tájékoztassa látogatóit Amber életéről friss információkkal, képekkel és videókkal. Az oldalon feltűntetett tartalmak többsége saját írás, fordítás és gyűjtés, ezért azok másolása, lopása és sajátként közzé tétele szigorúan Tilos!

© 2014-2016

 

 

Changes

   

  

    

  

  

  

  

Szabad helyek: 23/2

Jelentkezz a chatben!

 

 

 

CSS Codes

Home

2017.06.25. 22:30, Eszti

Mielőtt elkezdődik az újabb forgatási hét, összefoglalom nektek, mi is történt még csütörtökön és pénteken a 3. blokk 2. és 3. napján. Az biztos, hogy most sem unatkoztak a stáb tagjai, hiszen lovak és más állatok is részt vettek a forgatáson, és több színész dolgozott egy-egy jeleneten. Lássuk, mi történt:

Június 22. - 2. nap

9:00-kor kezdődött a csütörtöki nap, melyen már Pierre Tremblay rendező vett fel 6 jelenetet a 6. epizódból. Nem sorrendben rögzítik a jeleneteket, de aznap az első jelenet volt az első a 6. epizódból, majd ezt követte a 26. 28. 36. 3. és 9. jelenet. Állatokra is szükségük volt a készítőknek, ugyanis ott volt Buddy, Copper, Floppy, Flyer, Harley és Főnix. De akikre igazán szükségük volt, az Comet és Vixen . Azért állatokat írtak, és nem lovakat, mert az egyikük semmiképp sem ló. Ha stúdióban forgatnak, szinte mindent tudnak befolyásolni. De kint kiszámíthatatlan tényezőkkel is számolni kell, mint az időjárással, és most itt van egy másik is. Nem messze a forgatástól volt egy rókalyuk kisrókákkal, így a stábnak meg kellett győződnie arról, hogy nem zavarják őket a munkálatok. De nem csak a helyszín, hanem a produkciós kellékek is egyediek, hiszen egyszerre volt szükség kötőfékekre, kecske kajára, pelenkázó táskára és vasvillára.

Június 23. - 3. nap

10:30-kor kezdődött a pénteki forgatási nap, melyen szintén 6 jelenetet forgattak le a 6. epizódból Pierre Tremblay által. A munkálatok a farm körül zajlanak, és mivel Amber Marshall előző nap nem volt ott a forgatáson, pénteken egy jelenet kivételével mindben szerepelt. Az egyik jelenetben Amy és Georgie beszélget az istálló előtt, amihez egy lovat is alkalmaztak. (Képek a galériában) Az előző napi állatok közül egy kecske, vagyis Floppy nem tartozott a patások közé, akiről szintén készítettek egy fotót. A Make-A-Wish alapítvány által egy kislány, Justyne ellátogathatott a forgatásra, találkozhatott Amberrel és Chinaval, megtanulhatott néhány dolgot a filmkészítésről és még azt is kiabálhatta, hogy "Felvétel!". Két új ló érkezett a körkarámba, akikről Amber videót is készített, amit lent megnézhettek. Amber és Alisha végül befejezték az utolsó felvételt is, de egy még hátra volt, amiben Jack, Lisa és egy meglepetés is érdekelt.

Ismét sok izgalmas és érdekes jelenettel gazdagodott a 11. évad, de a galériában láthattok még képeket Louról és Mitchről, Wyattről lóháton és a Make-A-Wish alapítványos látogatás fotóit is megnézhetitek a képre kattintva:

2017.06.22. 22:00, Eszti

Csak úgy zajlik az élet most, hogy kitört a nyári szünet, de ennek ellenére a Heartland forgatása nem áll le. Az új évad forgatása már a 3. blokknál tart, vagyis tegnap kezdték el az 5. és a 6. epizód munkálatait. Ebből kifolyólag olyan színészek tértek vissza a farmra, mint Kerry James, vagyis Caleb, Chris Potter, mint Tim, Michelle Morgan, mint Lou és Julia Baker, az az Katie. A 2. blokk utolsó két napja viszont még nem került bemutatásra, így most három nap leírását olvashatjátok el egyben:

Június 19. - 14. nap

8:00-kor kezdődött a hétfői forgatási nap, melyen 4 beltéri jelenetet vettek fel a 3. részből, másik 4-et pedig a 4. epizódból. Az első felvétel a stúdióban lévő lakás ablakain keresztül lett rögzítve, miközben valaki - valószínűleg Amy vagy Ty - kinéz. A hétfői beosztásban a még név nélküli baba is szerepel, így biztosan fel fog tűnni számos jelenetben. Ebből kifolyólag az összes jelenet a lakásban kapott helyet, ebéd után az elkészült felvételeket pedig egy monitoron keresztül nézte meg Eleanore Lindo, a rendező és Lorenz Augustin, a sorozat fő producere. Ha a stúdióban lévő lakásdíszletet használják, rengeteg fényt használnak, hogy ha kívülről megvilágítják az ablakokat, úgy tűnjön, mintha fényes nappal lenne. Erről több fotó is készült, amiket a galériában megnézhettek.

Június 20. - 15. nap

Ismét 8:00-kor vette kezdetét a 2. blokk utolsó napja, így kedden 3-3 beltéri jelenetet forgattak mindkét epizódból. Az első két jelenet szintén a lakásban zajlott, viszont utána átköltöztek a konyhába, majd az ebédlőbe és a nappaliba. Eközben Julia Baker is megérkezett a produkciós irodába, és a 3. blokk 1. forgatási napjától kezdve ő is részt vett a forgatásokon, mint Katie. Visszatérve a stúdióban, Chris Potter (Tim) is szerepelt az egyik jelenetben, aki egyébként majd a 7. és a 8. epizódot fogja rendezni. A konyhai jelenet után már csak 3 jelenet maradt a 2. blokkból, amik közül egy az ebédlőben, kettő pedig a nappaliban kapott helyet. Ebéd közben a színészek átolvasták az 5. rész forgatókönyvét, amit Ken Filewych rendez, a 3. blokk részeként. Michelle Morgan (Lou) is ott volt a keddi napon, és készítettek róla is egy fotót, mielőtt visszament volna a kamerák elé. A nap és a 2. blokk utolsó jelenetében Jack és Lisa tűnt fel, ami nagyon fontos pillanat lesz majd az új évad során. A készítők egy szóval jellemezték: Wow!

Június 21. - 1. nap (3. blokk)

9:00-kor kezdődött a tegnapi forgatási nap, amit ezúttal már nem a stúdióban, hanem kint a farmon indítottak el, így 5 kültéri jelenetet rögzítettek az 5. részből Ken Filewych rendező által. A legelső jelenet leírás így nézett ki: "A Heartland lovai keresztül vágtatnak a mezőn." (Erről egyébként Michelle (Lou) is készített egy videót, amit a bejegyzés végén megnézhettek.) Ami furcsa ebben a blokkban, hogy azok a színészek is kapni fognak dublőrt, akikről azt hitted, soha nem fog kelleni nekik. A rendező Chris Potternek (Tim) adott pár utasítást az egyik jelenettel kapcsolatban, amiről egy fotó is készült. Számos jelenetben szerepeltek lovak is, akikről több kép került feltöltésre, hiszen ők adják Heartland lényegét. Meglepetésünkre felbukkant a forgatáson Caleb Odell, vagyis Kerry James. Ahogy tavaly, idén is két rendező fog osztozni a 3. blokkon. Tegnap Ken Filewych dolgozott az 5. részen, ma pedig már Pierre Tremblay készíti a 6. epizódot.

Azt hiszem, hogy sok izgalmas dolog vár majd ránk ősszel, és szerencsére ismét láthatjuk majd Alberta gyönyörű tájait, amik szinte minden egyes képen uralják a figyelmünket. 26 db új fotót nézhettek meg a galériában, és 2 videót láthattok lejjebb. Az egyiket a már említett lovas jelenetről készítette Michelle Morgan, a másikat pedig Kewin McGarry (Mitch), aki a fodrásznál ülve énekelt. Jó szórakozást hozzájuk!

2017.06.19. 10:00, Eszti

A múlt héten kicsit elmaradtam a forgatási napok híreivel, de kárpótlásul összegyűjtöttem nektek rengeteg új képet a galériába, ráadásul megkaptuk a 11. évad első 8 részének a címét és további adatait. Nézzük, mik is ezek:

1. epizód: Baby on Board (Baby a fedélzeten); írta: Heather Conkie, rendezte: Grant Harvey
2. epizód: Highs and Lows (Hullámvölgyek); írta: Mark Haroun, rendezte: Grant Harvey
3. epizód: Decision Time (Ideje dönteni); írta: Ken Craw, rendezte: Eleanore Lindo
4. epizód: How to Say Goodbye (Hogyan mondj búcsút); írta: Heather Conkie, rendezte: Eleanore Lindo
5. epizód: Measuring Up (Felmérés); írta: Bonnie Fairweather, rendezte: Ken Filewych
6. epizód: Strange Bedfellows (Különös hálótársak); írta: Pamela Pinch, rendezte: Pierre Tremblay
7. epizód: Our Sons and Daughters (Fiaink és lányaink); írta: Mark Haroun, rendezte: Chris Potter
8. epizód: Truth Be Told (Az igazat megvallva); írta: Ken Craw, rendezte: Chris Potter

A címekből ítélve izgalmas epizódok elé nézünk majd ősszel, és jó látni, hogy Chris Potter (Tim) is visszatér a rendezők közé, ugyanis ő fogja elkészíteni a 4. blokkot. De most lássuk, mi minden történt múlt héten a 12. és a 13. forgatási napon:

Június 15. - 12. nap

8:30-kor kezdődött csütörtökön a forgatás, és aznap 4 jelenetet vettek fel a 3. részből, és 2 jelenetet a 4. epizódból, ráadásul az összes bent játszódik. Stormy, vagyis Spartan, ahogy a Heartlandben ismerjük, feltűnt az első jelenetben, mint háttérszereplő. Nagyon szép napos idő volt, és mindenki azt kívánta, bárcsak kint lenne a forgatás. Reggel a stúdióban lévő irodában forgattak egy jelenetet Tyjal, amiről több fotó is készült, illetve Flame-re, Főnixre és Spartanre is szükség volt. Ebédszünetben a 6. epizód átolvasására került sor, miközben az állatorvosi klinikát készítették elő további jelenetekhez. 

Június 16. - 13. nap

Ismét 8:30-kor kezdték a napot, így pénteken 5 jelenetet rögzítettek a 3. részből, és 2 jelenetet a 4. epizódból, szintén bent. Az első jelenetben Tim és Jack vitatkozik a kerítés miatt. Minden jelenet a ház díszletei között zajlott; 3 a konyhában, 3 az ebédlőben és 1 Georgie szobájában. Ebéd után a legnagyobb jelenetet vették fel, ami természetesen az ebédlőben zajlott. Elkészült a 3. epizód legutolsó jelenete is, ami nagyon szívmelengetőnek ígérkezik, illetve egy másik ebédlős jelenet, melyben csak Jack és Georgie ül az asztalnál. A hetet és a napot végül Georgie szobájával zárták.

Már csak 2 nap maradt a 2. blokk forgatásából, ami azt jelenti, hogy szerdától kezdetét veszi a 3. blokk elkészítése. De addig is itt vannak a friss képek, amiket a galériában megnézhettek:

2017.06.15. 11:00, Eszti

Az állatok mindig is szerves részét képezték a Heartland sorozatnak, már a legelső évad óta. Kutyák, macskák, tehenek, farkasok, kecskék, lámák, oposszúmok, sasok és természetesen lovak, lovak és lovak. A szokványos fajok mellett találkozhattunk már néhány egzotikus állattal is, főleg Bob vadasparkjában. Az elmúlt két nap során a 11. évad forgatása alatt is kaptunk pár képet arról, hogy milyen állatokkal dolgoztak, de ezen kívül történt még egy s más is.

Június 13. - 10. nap

A munkát 8:00-kor kezdték el, és a nap folyamán 6 kültéri jelenetet vettek fel a 4. epizódból. Millarville környékén zajlott a forgatás, ahol egy farkast is bevontak Ty jelenetébe, de nem kell aggódni. nincs semmiféle gond vagy titokzatosság kettejük között, mint ahogy az a múltban volt.Az állatorvosi rendelőben mindig öröm látni néhány állatot, akiket ott kezelnek, de a vadaspark esetében teljesen más környezetbe kerülünk. A nap utolsó jelenetében Jack és Lisa szerepelt. Hogy romantikus lesz-e? Talán. 

Június 14. - 11. nap

A 2. blokk 11. napjának forgatása 9:00-kor kezdődött, és ugyanúgy, mint tegnap, 6 kültéri jelenetet vettek fel a 4. részből. Az első jelenet rögzítése közben könnyű esőzés kezdődött, így volt némi sár, amivel Attilának meg kellett küzdenie. Amy és Ty is szerepelt az első 4 jelenet során, ráadásul tegnap egy olyan helyen forgattak, ahol még azelőtt sosem. Mindig jó új helyszíneket látni, igaz? Másik nap, másik helyszín, de minden jelenet az Attilával forgatott jelenetekhez kapcsolódik a farmon. Amy és Ty jeleneteinek befejezése után már csak a 4. epizód első 2 jelenete maradt hátra, amiken Attila, és három nem túl boldog munkás látható. A 2. blokk képszerkesztője, Kathy Weinkauf a produkciós irodában a hétfőn rögzített díjugratásos képsorokon ment végig, és a nap befejezésével egy újabb teljes egység ment a stúdióba szerkesztésre. 

Már csak 4 nap maradt hátra a 2. blokkból, de eddig nagyon izgalmasnak mutatkozik a 3. és a 4. rész is. A galériában 17 db új fotó látható erről a két napról, amiket a képre kattintva megnézhettek:

2017.06.13. 11:30, Eszti

Mióta elkezdődött a Heartland legújabb évadának forgatása, csak úgy repül az idő. Alig egy hónapja tértek vissza a színészek és a stábtagok a farmra és a stúdióba, máris elkészítették az első két részt, ráadásul a 2. blokk is hamarosan a végéhez közeledik. Pénteken volt a 8. nap, tegnap pedig a 9. nap, tehát jövő héten szerdán már a 3. blokk, vagyis az 5. és 6. epizód kerül terítékre. De nézzük, mi történt az utolsó kép napon:

Június 9. - 8. nap

8:00-kor kezdődött pénteken a forgatás, és ezúttal 7 jelenetet vettek fel, ráadásul mindet a 3. részből. Az összes jelenetben szerepelt Madison is, mint Jade, tehát sok színészkedés és akció jellemezte a napot. De a főbb jelenetekben nem csak Jade, hanem Caleb Odell is feltűnt, akit a 2. évad óta nagyon megszerettünk. Igaz, a forgatás leállt a heves esőzés előtt, a sár miatt így is meg kellett fontolniuk, hogy mikor alkalmazzanak dublőröket a jeleneteknél. Három fronton is zajlottak az események, ugyanis az első 2 epizódot már szerkesztik, a 3. és 4. részt forgatják, az 5. és 6. epizódot pedig előkészítik. A produkciós irodában az 1. szerkesztői asszisztens, Duane Martin a kész felvételeket nézte, amiről kép is készült. A forgatásra visszatérbe, volt 8 marha, és legalább 6 ló, ami ellensúlyozta azt, hogy szerdán egyáltalán nem szerepeltek állatok a jelenetekben.

Június 12. - 9. nap

Ismét 8:00-kor kezdték el a munkát, és a hét első napján 3 kültéri jelenetet rögzítettek a 4. részből, amit további 2 követett a 3. epizódból. A nap két szakaszra volt felosztva; a díjugratást marhabefogás követte. Fontos dolgok történnek majd mindkét fronton. Egy ideje már nem koncentráltak annyira a díjugratásra a Heartlandben, de az új ló, Flame igazán jól teljesített a tegnapi jelenetekben. Georgie ugratott vele néhány nehéz versenyszámban. Asia Brown lesz Georgie egyik ellenfele majd, aki lovával, Goldie Hawnnal fog versenyezni (képek a galériában). És készült egy videó Marionról is, egy másik versenyzőről, aki Elliot (vagy Brownie) nevű lovával fog ugratni. A lovasok, lovászok, bírók, egy bemondó, egy pályamunkás és a nézők között volt 44 extra a háttérben a nap első felében. Ismét volt babás jelenet, de inkább a lovak foglalták el a központi szerepet. Az idő is kedvező volt, de a következő két napra nem volt bíztató az előrejelzés. Az utolsó jelenet 15 percre volt kocsival a díjugrató pályától, ahol Jack és Mitch megbeszélnek néhány dolgot.

Ismét izgalmas híreket kaptunk arról, hogy mi vár majd ránk ősztől az új évadban, és hoztam nektek 15 db új fotót a két napról, amiket a galériában megnézhettek, lent pedig Marion videója látható:

 

2017.06.10. 12:00, Eszti

Amber Marshall a Heartland 11. évadának forgatása mellett még számos dologgal foglalkozik. Az elmúlt időszakban megjelent pár hír vele kapcsolatban, és most azokat gyűjtöttem össze nektek. 

Mint azt már tudjátok, a kanadai színésznő naptárai és magazinjai mellett saját ékszerkollekciót tervez, melynek már számos darabja megrendelhető Amber megújult honlapján. A csillagos-patkós nyakláncok, és a kutyás vagy macskás medálok mellett ezúttal egy lovas medált is piacra dobott. A kutyás ékszer esetében China, a macskás kiegészítőnél Gilman volt a "modell", most pedig Hawkról mintázta legújabb darabját. De állatai nem csak az ékszerek terén ihlették meg, hanem bőrből készült nyarörveket is gyártott, melyekre egyedi tervezésű díszítést is rakott. Itt láthatjátok a két produktumot:

 

Néhány hónappal ezelőtt Amber Marshall részt vett egy reklámforgatáson, amit az Ecclestone Horse Transport Inc. számára készítettek. Végre elkészült a videó, melyben Amber arról beszél, hogy milyen fontos a lovak szállítása. Mindenre ügyelni kell, hogy a lovak megfelelően elférjenek egymás mellett, és hogy ne sérüljenek meg szállítás közben. Vannak olyan lovak akik nem akarnak bemenni, mert valamilyen rossz élményük van. de ezt ki lehet küszöbölni azzal, ha rögtön a bevezetés után megjutalmazzuk, és pozitív visszajelzést adunk neki. A reklám tehát jól sikerült, itt meg is nézhetitek:

Nem felejtettem el összegyűjteni nektek a Grande Prairie Stompede nevű rendezvényen készült képeket és videókat, melyeken Amber Marshall látható, aki múlt hétvégén vett részt az eseményen. A képeket a galériába kezdtem összeszedni, de ha találok újakat, rögtön bővíteni fogom. Videók is készültek az eseményről, ráadásul négy darab, amik Amber fellépésének egy-egy részletét mutatják. Dolgozik egy lóval, mesél a rajongóknak a forgatásról és fotózkodik is velük. Jó szórakozást hozzájuk!

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok