Facebook page

 

 

 

Next on Hrtlnd11. évad

Megjelenés: 2017. ősz

CBC - Canada 7:00 pm

 

 

Previously on Hrtlnd

 

'Greater Expectations'

S10E18

Teljes epizód feliratosan: ITT!

 

 

Last few episode


 

 

Who is She?Amber Marshall 1988. június 2-án született Londonban, Ontárió államban, mely Kanada középső részén található. Kiskora óta lovak között nevelkedett és már nagyon korán lovagolni is tudott. Emellett a másik dolog, amit szintén legalább annyira szeret, mint a lovakat, az a színészet. Feltűnt számos sorozatban (pl: Doc), de az igazi és áttörő sikert a Heartland hozta meg számára, mely a kanadai Albertában játszódik. Amy Fleming szerepében egy olyan lányt testesít meg, aki elhunyt édesanyja tehetségét örökölve segít a problémás lovakon, emellett pedig nagyon érzelmes és bátor egyéniség. Shawn Turnerrel kötött házassága után pedig a sorozathoz hasonlóan egy albertai farmon élik életüket rengeteg állattal körülvéve. 

 

 

 

Appearances

 

The 95th Royal Agricultural Winter Fair 

2017. november 3-12.
Toronto, Canada

 

 

 

Chat

 
About my page

 

Szerkesztő: Eszti

Téma: Amber Marshall

Indulás: 2014. 12. 24.

Design by: Eszti

Segítségért köszönet: LindaDesign

Tárhely: SoSugary

Elérhetőség: e-mail

 

Figyelem! 

Az oldal nem áll kapcsolatban Amber Marshall-lal, sem családjával. Ez egy rajongói oldal, melynek célja, hogy tájékoztassa látogatóit Amber életéről friss információkkal, képekkel és videókkal. Az oldalon feltűntetett tartalmak többsége saját írás, fordítás és gyűjtés, ezért azok másolása, lopása és sajátként közzé tétele szigorúan Tilos!

© 2014-2016

 

 

Changes

   

  

    

  

  

  

  

Szabad helyek: 23/2

Jelentkezz a chatben!

 

 

 

CSS Codes

Home

2017.07.12. 12:00, Eszti

A Heartland 11. évadának forgatása már a 3. blokknál jár, ami azt jelenti, hogy éppen az 5. és a 6. epizód felvételeit rögzíti a két rendező, Pierre Tremblay és Ken Filewych.Az 5. részt Ken, a 6-at pedig Pierre rendezi, akik felváltva dolgoznak. Lássuk, mi minden történt a 10 napos szünet után a 8. és a 9. napon:

Július 10. - 8. nap

8:00-kor kezdték a hétfői napot, amin 6 jelenetet forgattak le Pierre Tremblay vezetésével a 6. epizódból. A 10 napos kihagyás alatt napos és meleg idő volt, aznap viszont gyenge eső hűsítette a levegőt, ami a forgatás szempontjából nem jelentett problémát, hiszen bent, a stúdiban dolgoztak. Minden jelenet a konyhában lett rögzítve, ahol már számos fontos megbeszélés zajlott az évadok során. Míg a stáb és a színészek ebédeltek, kaptunk néhány képet a konyhai díszletről, amiket a galériában megnézhettek. Érdekes, hogy mivel mozgatható díszletről van szó, szét lehet szedni például a konyhabútort is, hogy több hely maradjon a kamerának. A 3. blokk tehát a feléhez ért, így jövő héten már a 4. blokk forgatása veszi majd kezdetét.

Július 11. - 9. nap

Ismét 8:00-kor vette kezdetét a forgatás, így kedden 4 jelenetet rögzítettek az 5. részből, és 2-őt a 6. epizódból, ráadásul mindegyiket bent. A konyhai jelenetekkel kezdték, de két jelenet után átköltöztek a nappaliba, mielőtt Katie szobájában és a pajtában is forgattak volna. Az 5. rész 4 jelenete az epizód végéhez kapcsolódik, így nem árulhattak el nekünk semmilyen tartalmi információt, de azt igen, hogy 10 szereplő is feltűnik bennük. Közel 4000 napja vette kezdetét a Heartland forgatása az 1. évaddal, és nem volt még rá példa, hogy egy kecske jelent meg a stúdióban. Ez viszont többé már nem igaz, ugyanis egy pajtás jelenetben fogjuk látni Floppyt szerepelni. 2-kor volt az ebédszünet, ami alatt mindenki átolvasta a 7. epizód, vagyis az "Our Sons and Daughters" című rész forgatókönyvét.  Végül nem csak Floppyra, de Spartanre is szükség volt tegnap a forgatáson. Kaptunk egy képet, amin Bo Sherman vezeti be Stormyt a stúdióba, aki Amy fekete csődörét alakítja már sok-sok éve.

Ezek voltak a legfontosabb eseményei az elmúlt két napnak, de ahogy azt már megszokhattátok, most is hoztam nektek friss képeket a galériába, és egy kulisszák mögötti videót is:

 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony